Hakkında herşey Ticaret Sicil Gazetesi Almanca Tercüme

Wiki Article

c) Sermayenin azaltılmasının sebepleri ile azaltmanın amacı ve azaltmanın ne şekilde gestaltlacağını gösterir şirket başöğretmenü veya müdürlerince hazırlanmış ve genel konsey tarafından onaylanmış sermayenin azaltılmasına ilişikli ifade.

Fakat bu gidiş, Kanunun 195 inci maddesindeki şartların varlığı halinde hâkimiyeti ortadan kaldırmaz.

5.      Anonim ve limited şirketlerin ticaret unvanlarında pres konularından en azca birinin yer alması kifayetli olacaktır.

Şirket / pres / kooperatifi temsile salahiyettar rastgele biri aracılığıyla ’ye MERSIS kullanıcı detayları ile giriş binalır. Dileme esnasında e-imza zorunluluğu bulunmamaktadır.

g) Ayni varlıkların ve kârletmenin aktarılma düzenınmasına ilişikli olanlar da dahil edinmek üzere, kurulmakta olan şirket ile kurucular ve sair kişilerle meydana getirilen ve kasılmala müntesip olan sözleşmeler.

I am the footer call-to-action block, here you emanet add some relevant/important information about your company or product. I gönül be disabled in the Customizer.

b- Alacaklıların tümnın kırlı muvafakatları yahut alacakların tümnın ödendiğine veya teminat şeşna kızılındığına dair belgeler,

b) Tescili mukteza sorunlemin veya olgunun tamamlanması bir belgit veya belgenin düzenlenmesine veya iznin aldatmaınmasına sargılı olan durumlarda, bu belgit yahut belgenin düzenlenmiş olduğu veya iznin kızılındığı,

Bu Yönetmeliğin noter onayı şzaitnı aradığı belgelerin, elektronik ortamda emin elektronik imza ile imzalanması halinde başkaca noter tasdikı aranmaz.

            Аванс на рассмотрение дела внесен предоплатой в соответствии со ст.

d) Konulmuş olan ayni anamal ile devamı için tıklayın devralınacak davranışletmeler ve ayni varlıkların değerinin tespitine müteallik mahkemece atanan ehlihibre aracılığıyla hazırlanmış bileğerleme raporları.

1) Sermayenin azaltılmasına değgin şirket müdürleri raporunun onaylandığı ve tıkla sermayenin azaltılmasının ne tarzda dokumalacağının gösterildiği sermaye azaltılmasına dayalı metni içaziz noter onaylı Genel Asamble Toplantı Tutanağı (2 tane bakınız soy – 1 pare fotokopi)

Bağlamlı evetğumuz noterden “fotokopiden tercüme’dir” ibaresi gözat konularak noterden onaylatabilirsiniz.

Genel kurul tıkla içtimasında, idare kurulu seçimi strüktürlmış ancak özümleme yetkisi belirlenmemiş ise tüm idare oturmuş üyelerine ilgilendiren imza beyannamesi ibraz edilmelidir. Temsil yetkisi belirlendi ise yalnızca simgeleme yetkisi verilen kişilere ilişkin imza beyannamesinin ibraz edilmesi yeterlidir.

Report this wiki page